Gratis eetscan

Stel direct wat jij nodig hebt om de regie te kunnen nemen over je eten en je gewicht

Mijn manier van werken past voor iedereen die op een normale gezonde manier wil afvallen. En die af wil van levenslang diëten volgen, weg uit het doolhof van alle dieettips en afslankhypes! Voor wie de regie terug wil en weer wil genieten van zichzelf en eten en daar serieus, langere tijd in wil investeren.

Weten of dit wat voor jou is?

Wil jij je weer fit, ontspannen en aantrekkelijk gaan voelen in je lijf? Bewust genieten van eten, trots zijn op en open zijn over hoe jij met eten omgaat? Maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je nog twijfels of dit traject goed bij je past op dit moment? Wil je persoonlijke hulp hierbij?

Meld je dan aan voor de gratis eetscan. In een persoonlijk gesprek van ongeveer drie kwartier zoomen we in op je situatie nu en wat je graag wilt. Samen met jou kunnen we bekijken welke stappen jij het beste kunt zetten en op welke wijze.  We stellen ook vast of ik degene ben die jou daarbij het beste kan ondersteunen.

Ik meld me aan voor een gratis eetscan

Aan het inschrijven voor een eetscan zijn geen kosten verbonden.  Je ontvangt je binnen een paar dagen een uitnodiging voor een gesprek met mij.

Velden met een * zijn verplicht.