Gratis slankrecepten

Acht recepten voor een lekkere slanke maaltijd

Door het downloaden van deze slankrecepten kun je lekkere uitgebalanceerde gerechten maken. Het is een gratis voorproefje van 8 recepten uit de totaal 50 recepten van mijn e-book met zowel vlees-, vis-, kip- als vegetarische gerechten. Gericht op verlies van buikvet. Het uitgebreide receptenboek vormt een onderdeel van mijn Compleetplan, exclusief voor de deelnemers hieraan en daarom niet los te bestellen.

Wat maakt deze recepten zo bijzonder?

Totaal heb de gerechten gescreend op 20 punten. Ik noem er hier al enkele:

  • Eenvoudig te maken, vaak eenpansgerechten. Je heb ze binnen een half uur op tafel.
  • Eventuele andere gezinsleden kunnen deze maaltijden mee eten.
  • Je hoeft er geen exclusieve en vaak dure spullen voor in huis te halen, die je maar gedeeltelijk gebruikt en/of niet goed te bewaren zijn.
  • De gerechten bevatten een gezonde hoeveelheid eiwitten en vezels, (verzadigde) vetten en koolhydraten.
  • Elke maaltijd blijft ruim onder 500 calorieën.

Als bonus nog een verantwoorde traktatie die je elke dag kunt eten

Speciaal voor jou heb ik in dit voorproefje als bonus ook nog een recept toegevoegd voor een heerlijke en verantwoorde appel-havercake.  Je kunt deze  als tussendoortje eten,  maar deze cake is ook heel geschikt om op te trakteren. Twee plakjes appelcake komen overeen met een snee bruinbrood met halvarine,  30+kaas en een appel, maar smaken als appeltaart!

Plus een feestelijk slank nagerecht

Fijn is het natuurlijk ook om nog een nagerecht te kunnen aanbieden. Dit slank nagerecht ziet er feestelijk uit en bevat veel minder calorieën dan de meeste andere nagerechten en daarmee kun je jezelf, maar ook je gasten verrassen en verwennen.

Dus vul hieronder je gegevens in, ga aan de slag met deze recepten en eet je lekker én uitgebalanceerd slanker!